Boksishop 2018 vaihtuva

Mies pelastettiin kaivosta Pöytyällä

PÖYTYÄ. Vesikaivoon tikkaita pitkin laskeutunut iäkäs pöytyäläismies pelastettiin palokunnan voimin pois muutaman metrin syvyisen kaivon pohjalta Lankkistentiellä tiistaina iltapäivällä.

Mies laskeutui kaivoon huoltotöihin, muttei jaksanut enää kavuta omin voimin takaisin ylös. Puoliso hälytti pelastuslaitoksen apuun. Kaivoon laskeutunut palomies auttoi miehen valjaiden ja köyden avulla pois pinteestä.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot