Boksishop 2018 vaihtuva

Pöytyällä ja Oripäässä kerätään asunnottomille päällepantavaa

Esimerkiksi työrukkaset ja pipot lämmittävät ulkona yöpyjää, Maarit Vesterinen toteaa.

PÖYTYÄ, ORIPÄÄ. Pöytyän seurakunnan diakoniatyö osallistuu lokakuun 17. päivä järjestettävään valtakunnalliseen Asunnottomien yöhön keräämällä Turun tapahtumaan lämpimiä asusteita asunnottomille. Keräykseen voi tuoda lämmintä päällepantavaa kaikissa diakoniatoimistoissa oleviin keräyslaatikoihin.

–Keräyslaatikoihin voi tuoda tavaraa maanantaiaamuun 15. lokakuuta saakka. Ne ennättävät mukaan keräykseen, kunhan ne toimittaa laatikoihin kello 11 mennessä. Sen jälkeen vien vaatteet Turkuun, kertoo Karinaisten kirkkoalueen diakoniatyöntekijä Maarit Vesterinen.

Keräyksen järjestäjänä on Ehkäisevä päihdetyö Ehyt ry. Keräyksellä on joka vuosi oma teemansa ja tänä syksynä se on käsineet.

–Lapaset, hansikkaat, kintaat ja työrukkaset, mutta niiden lisäksi voi tuoda myös vaikka pipoja, kaulaliinoja ja sukkia. Isommillekin vaatteille, vaikka pilkkihaalareille, löytyy kyllä sijoituspaikka, Vesterinen vakuuttaa.

Keräykseen toivotaan erityisesti isokokoisia asusteita ja vaatteita, koska asunnottomista valtaosa on miehiä.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot