Boksishop 2019 vaihtuva

Aura jatkaa nykyisillä veroprosenteilla

AURA. Auran kunnanhallituksen esitykset verotuksen tasosta kelpasivat kunnanvaltuustolle sellaisinaan. Tuloveroprosentti pysyy nykyisellään, 21,75 prosentissa, eikä kiinteistöverotukseenkaan nähty tarvetta kajota.

Kunnan tulo- ja menovirtoja esitellyt hallintojohtaja Tuija Pellosmaa totesi, että Auran toimintakuluja on viime vuosien aikana saatu jonkin verran kuriin. Tiukkaa menotaloutta pitää toteuttaa jatkossakin.

Tuloveroprosentin laskemista Pellosmaa ei pitänyt realistisena vaihtoehtona, mutta nostoonkaan ei ollut tarvetta.

Auran verotuloiksi arvioidaan ensi vuonna 15,1 miljoonaa ja valtionosuuksien määräksi noin 5,7 miljoonaa euroa. Toimintakulut ovat 22,4 ja toimintatuotot 2,6 miljoonaa euroa.

Vakituisten asuinrakennusten kiinteistöveroksi kunnanhallitus vahvisti 0,55 prosenttia, yleiseksi kiinteistöveroksi 1,10 ja muiden kuin vakituisten asuinrakennusten kiinteistöveroksi 1,10 prosenttia.

 

Lue lisää 09.11.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot