Boksishop 2019 vaihtuva

Auto suistui ojaan Marttilassa

Auto kellahti kyljelleen ojaan. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Henkilöauto suistui ojaan Härkätiellä Salontien risteyksen tuntumassa perjantaina illansuussa. Auto oli menossa Tarvasjoen suuntaan, kun se jostain syystä riistäytyi kuljettajan hallinnasta ja päätyi kyljelleen ojaan. Henkilövahinkoja ei sattunut.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot