Boksishop 2018 vaihtuva

Haverin vanha koulu meni kaupaksi

Haverin entinen koulukiinteistö vaihtaa omistajaa 27 000 eurolla. Kuva: AVL:n arkisto/Jorma Kaarto

PÖYTYÄ/Haveri. Pöytyän kunnan nettihuutokauppaan asettamalle Haverin entiselle koulukiinteistölle on löytynyt ostaja. Kiinteistöstä jätettiin määräaikaan, perjantaihin kello 12 mennessä neljä tarjousta, joista korkein oli 27 000 euroa. Kunnan asettama pohjahinta oli 25 000 euroa. Tarjoajia oli kaikkiaan kolme.

Kiinteistöön kuuluvat 703 neliön kokoinen koulurakennus, 73 neliön varastorakennus, asfalttipohjainen jääkiekkokaukalo sekä leikki- ja kiipeilyvälineitä. Kiinteistöön kuuluva nurmikenttä on vuokrattu Haverin kyläyhdistykselle vuoden 2030 loppuun saakka. Kiinteistö koostuu kolmesta eri tilasta. Pöytyä lakkautti Haverin koulun keväällä 2015.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot