Boksishop 2018 vaihtuva

Henkilöauto lipsahti ojaan Maanpääntiellä

PÖYTYÄ. Kuljettajan hallinnasta riistäytynyt henkilöauto suistui liukkaalla Maanpääntiellä ojaan varhain perjantaiaamuna. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita matkustajia eikä vakavia henkilövahinkoja sattunut. Suistuminen tapahtui vähän viiden jälkeen.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot