Boksishop 2019 vaihtuva

Henkilöauto ruttaantui peurakolarissa Aurassa

Auton etuosa vaurioitui peurakolarissa pahasti. Kuva: Simo Päivärinta.

AURA. Henkilöautoon tuli pahoja vaurioita Aurassa Tarvasjoentiellä sattuneessa peurakolarissa maanantaina illansuussa. Henkilövahinkoja törmäyksessä ei kuitenkaan sattunut. Auto oli matkalla Auran suuntaan.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot