Boksishop 2018 vaihtuva

Juha Lahti vangitsi valokuviin bändien syvimmän olemuksen

Juha Lahti kuvasi viime kesänä Ilosaarirockissa hurjasti tanssivan Nightwishin laulajan Floor Jansenin. Kuva: Juha Lahti

MARTTILA. Marttilan kirjastoon valokuvanäyttelyn pystyttänyt Juha Lahti sanoo löytäneensä viime kesänä kuvaamisen uudelleen pitkän tauon jälkeen. Mies pitää valokuvaamista hyvin visuaalisena elämyksenä, ja on tykästynyt etenkin bändien ja konserttien kuvaamiseen.

–Keikalla asiat tapahtuvat nopeasti, ja siinä on paljon visuaalisia elementtejä, kuten vaikkapa näyttävät valot, vuosikymmeniä kuvaamista ja musiikkia harrastanut marttilalainen sanoo.

Lahti sanoo, että yhtyeiden kuvaamisessa mukavaa on toisaalta myös se, että siinä saa vangittua hetkellisiä tilanteita.

–Kun kuvia ottaa sarjassa, siinä saa kuvattua sen liikkeen ja ihmiset ymmärtävät, mitä siinä tapahtuu. Muutaman kuvan sarjalla pystyy näyttämään parin sekunnin hetken lavalla, Lahti selostaa ja esittelee festareilta ottamaansa kuvasarjaa lavalla hurjasti tanssivasta Nightwishin laulaja Floor Jansenista.

 

Juha Lahden valokuvanäyttely ”Elävää musiikkia” on esillä Marttilan kirjastossa marraskuun ajan.

 

Lue lisää 09.11.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot