Boksishop 2018 vaihtuva

Kiinteistöinventointi jatkuu Yläneellä

PÖYTYÄ/Yläne. Pöytyän kunta ja FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy:n jatkavat maanantaina kunnan alueella sijaitsevien kiinteistöjen ja rakennusten inventointeja. Nyt vuorossa ovat Kalikka ja Elijärven alue.

Pöytyän johtava rakennustarkastaja Jussi Lehto kertoo inventoinnin olevan tarpeen, koska kunnan rakennusrekisteriin on jäänyt virheitä muun muassa aikaisempien kuntaliitosten takia, ja kiinteistöinventointien avulla kunnan rekisteri saadaan jälleen ajan tasalle.

Inventoinneissa keskitytään kiinteistöihin, joissa eri rekistereissä olevat tiedot poikkeavat toisistaan, joten kaikissa alueen kiinteistöissä ei käydä.

Mittauskäynnillä kiinteistön alueella käy kaksi FCG:n edustajaa ja yksi kunnan työntekijä. Heidät tunnistaa FCG:n liiveistä ja henkilökorteista. Käynnistä jätetään myös ilmoitus kiinteistönomistajan postilaatikkoon.

Käynnin aikana selvitetään muun muassa rakennusten sijainti, ulkomitat, käyttötarkoitus ja muut perustiedot. Inventointityö ei vaadi kiinteistön omistajan yhteydenottoa tai läsnäoloa. Inventointityö tapahtuu pihalta käsin, eikä rakennusten sisätiloihin mennä.

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot