Boksishop 2019 vaihtuva

Koululainen loukkaantui lievästi Koskella

Koulukeskuksen pihalla seissyt ambulanssi herätti ohikulkijoiden huomiota. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Kosken seudun yläasteella sattui tiistaina aamupäivällä kahden yläasteikäisen pojan yhteentörmäys, jonka seurauksena toinen pojista loukkasi itseään sen verran, että ensivaste ja ambulanssi tulivat paikalle, mikä herätti silminnäkijöiden huomiota.

Rehtori Jouni Karvosen mukaan pojilla oli käytävällä pientä nahistelua, mutta mistään tahallisesta vahingoittamisesta ei tässä tapauksessa ollut kyse. Ambulanssi kuljetti loukkaantuneen pojan kuitenkin varmuuden vuoksi tarkastettavaksi Liedon terveyskeskukseen.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot