Boksishop 2018 vaihtuva

Matkailuauto ja talousrakennus paloivat Aurassa

Matkailuauto ja talousrakennus paloivat torstain vastaisena yönä syttyneessä palossa. Tuli levisi myös korjattavana olevaan asuinrakennukseen, joka paloi osittain. Kuva: Simo Päivärinta

AURA. Matkailuauto ja talousrakennus paloivat Aurassa torstaina puolen yön jälkeen syttyneessä tulipalossa. Myös kiinteistöön kuuluva, korjattavana oleva asuinrakennus paloi osittain.

Palo syttyi lähellä valtatie yhdeksää, jonkin matkan päässä Auran keskustasta Turkuun päin olevalla alueella. Poliisi tutkii sen syttymissyytä.

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot