Boksishop 2019 vaihtuva

Mekkosamikset vuosikymmenten takaa

Yläneläisen Anselm Laakson viime vuosisadan alkupuoliskolla ottamassa kuvassa ovat Timo Salonen, Aili Salonen, Elli Hakala, Oskari Välimäki, Hanna Salonen, Aili Hakala, Maija Myrskylä, Ale Myrskylä, Helmi Hakala ja Jalmari Hakala.
Elli ja Aili Hakala ovat saaneet ylleen tismalleen samanlaiset mekot ja hiuksetkin noudattavat samaa tyyliä.
Kuvaushetkestä ei ole tietoja.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot