Boksishop 2019 vaihtuva

Pöytyän valtuusto laski vain yleistä kiinteistöveroa

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanhallituksen esitys kaikkien kiinteistöveroprosenttien palauttamista tätä vuotta edeltäneelle tasolle ei kelvannut enemmistölle kunnanvaltuutetuista. Valtuusto päätti äänin 22–13 laskea yleistä kiinteistöveroprosenttia 0,05 prosenttiyksiköllä ja pitää muut veroprosentit tämän vuoden tasolla.

Pöytyän tuloveroprosentti on näin ollen ensi vuonna 21,25, yleinen kiinteistöveroprosentti 1,05, vakituisten asuntojen 0,50, muiden kuin vakituisten asuntojen 1,10 ja voimalaitosten 2,85 prosenttia. Yleishyödyllisten yhteisöjen kiinteistöveroprosentti säilyy nollana eikä rakentamattomista rakennuspaikoista peritä kiinteistöveroa.

 

Lue lisää 09.11.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot