Boksishop 2019 vaihtuva

Retulainen nosti SE:t MM-kisoissa

PAINONNOSTO. Painonnoston MM-kilpailujen seitsemäntenä kilpailupäivänä Turkmenistanin Ashgabatissa suomalaisten esiintymiset aloitti Turun Atleettiklubin oripääläislähtöinen Eero Retulainen. 96 kilon sarjan C-ryhmässä nostanut Retulainen tempaisi 149 kiloa kolmannellaan. Aloitusnosto 148 kilosta oli pehmeä, toisella pieni liike kyynärpäässä aiheutti noston hylkäyksen.

Retulaisen ensimmäisen työntönoston ylöstyöntö suuntautui eteen, toiseen nostoon kuormattu 188 nousi hienosti. Melko lyhyen palautumisen jälkeen 193 kiloa oli ylöstyönnön osalta liikaa. Yhteiskiloilla 337 Retulainen sijoittui ryhmässään viidenneksi.

Uuden sarjajaon ansiosta Retulainen teki molemmissa nostomuodoissa ja luonnollisesti myös yhteistuloksessa Suomen ennätykset 96 kilon sarjassa.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot