Boksishop 2019 vaihtuva

Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkaa

Marttilassa ja Koskella käydään historialliset seurakuntavaalit: seurakuntalaiset pääsevät ensimmäistä kertaa äänestämään uuteen Martinkosken seurakuntaan luottamushenkilöitä. Kuvassa on Marttilan kirkko. Kuva: AVL:n arkisto/Marika Timonen

AURANMAA. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys alkaa tänään tiistaina ja päättyy lauantaina 10. marraskuuta. Varsinainen vaalipäivä on 18. marraskuuta.

Pöytyän seurakunnassa on mahdollisuus äänestää ennakkoon joka päivä Pöytyän kirkkoherranvirastossa kello 9–18. Lisäksi ennakkoäänestysmahdollisuus on Kyrön seurakuntatoimistossa, Oripään seurakuntatoimistossa, Yläneen seurakuntatoimistossa, Pöytyän terveyskeskuksen vuodeosastolla, Riihikosken seurakuntatalolla ja kaikissa seurakunnan alueen palvelutaloissa. Lisäksi on tietyin ehdoin mahdollisuus kotiäänestykseen samoin kuin muissakin Auranmaan seurakunnissa.

Martinkosken seurakunnassa tarjoutuu mahdollisuus ennakkoäänestykseen Kosken ja Marttilan seurakuntataloilla 6.–10.11. sekä Kosken lukiossa tänään tiistaina.

Liedon seurakunnan Tarvasjoen kappeliseurakunnan alueella voi äänestää Tarvasjoen kappelitoimistossa 6.–9.11. sekä vaaliauton yhteydessä K-marketin pihalla perjantaina 9.11. klo 10–11.

Auran seurakunnan kirkkovaltuusto valitaan sopuvaalilla, mutta seurakunnassa on ennakkoäänestysmahdollisuus muiden seurakuntien jäsenille. Ennakkoäänestys järjestetään kirkkoherranvirastossa 6.–10.11.

Seurakuntavaaleissa valittavat luottamushenkilöt päättävät monista keskeisistä seurakunnan asioista, esimerkiksi seurakunnan kirkollisveroprosentista, talousarvioista, monista työntekijävalinnoista ja tilojen käytöstä.

 

Omaa ehdokastaan voi estiä seurakuntavaalikoneesta osoitteessa www.seurakuntavaalit.fi

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot