Boksishop 2019 vaihtuva

Valtatie 9:n leveäkaistatien nelikaistaistus taas suunnitteille

Valtatie 9 kuuluu keskimääräistä turvattomampien pääteiden joukkoon.

AURA, PÖYTYÄ. Valtatie 9:n leveäkaistatien muuttaminen nelikaistaiseksi on taas vireillä. Tiesuunnitelman tekeminen alkaa ensi vuonna. Itse tietyön rahoituksesta ei toistaiseksi ole tietoa.

–Leveäkaistatien nelikaistaistuksesta on jo kertaalleen laadittu tiesuunnitelma, mutta se vanheni ennen toteutusrahoituksen löytymistä. Nyt laaditaan tiesuunnitelmat uusiksi valtatie 9:n moottoritien päätekohdasta Liedon asemalta Auraan kantatie 41:n liittymään saakka, kertoo suunnittelupäällikkö Antti Kärki Varsinais-Suomen ely-keskuksesta.

Ysitielle suunnitellaan myös kolme ohituskaistaparia, joista kaksi paria Auran ja Loimaan välille ja yksi pari Loimaan ja Humppilan välille.

Auran ja Pöytyän alueella yksi ohituskaistapari tulisi Kuuskosken ja Jalkalan välille, toinen sijoittuisi Kumilan ja Mellilän välille.

 

Lue lisää 02.11.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot