Boksishop 2019 vaihtuva

19-vuotiaat kauppiaat avaavat autokaupan Auranportissa

Heikki Simolan ja Oskari Wärrin autokauppa WS Motors on kohtsillään muuttamassa uusiin tiloihin Auran Auranporttiin.

PÖYTYÄ, AURA. Mielenkiinto autoihin ja kaupankäyntiin innosti 19-vuotiaat Heikki Simolan ja Oskari Wärrin perustamaan autoliikkeen Pöytyälle. Kesästä asti toiminut WS Motors avaa näinä päivinä toimipisteen upouusissa tiloissa Auranportin yritysalueella Aurassa, mutta yrityksen kotipaikkana pysyy Pöytyä.

Auranportin alueella 9-tien ja kantatie 41:n risteyksen tuntumassa yritys saa käyttöönsä 170 neliön tilat. Autojen myyntipiste on tähän asti ollut Pöytyän Kirkkotiellä.

WS Motorsin vaihtoautovalikoima koostuu Simolan ja Wärrin mukaan pääosin peruskäyttöautoista. Hintaluokka on vaihdellut 500:sta eurosta 30 000:een euroon.

 

Lue lisää 14.12.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot