Boksishop 2019 vaihtuva

1920-lukulainen hiihtonäyte

Pöytyäläisen Elis Helttulan ilmeisesti 1920-luvulla ottamassa kuvassa hiihdetään tuntemattomilla laduilla: kuvan henkilöitä ei ole tunnistettu eikä kuvauspaikka ole tiedossa.

Yläneen kotiseutuyhdistys toivoo lukijoiden apua kuvien tunnistamiseen ja ajoittamiseen. Tietoja ja palautetta voi antaa Tapio Rastaalle puhelimitse 050 5188 461 tai sähköpostilla tapio.rastas@gmail.com

 

 

 1 vastaus: 1920-lukulainen hiihtonäyte

  • Sanomalehdessä perjantaina 21.12.2018 olleessa ”ENNEN MUINOIN” kuvassa on Liisa Mattilan kertoman mukaan vasemmalta Laura Nurmi (myöh. Helttula), Lahja Nurmi, Amanda Nurmi. Kuva on otettu vuonna 1929 Kaulanperässä.

Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot