Boksishop 2019 vaihtuva

Aura aikeissa erota Pöytyän terveyskuntayhtymästä

AURA. Auran kunnanvaltuusto päättää ensi maanantaina siitä, lopettaako Aura terveyskeskusyhteistyön Pöytyän kanssa. Auran kunnanhallituksen puheenjohtajan Jukka Leinon (sd) mukaan erimielisyydet ovat kärjistyneet syksyn aikana.

–Kun kuntayhtymä pyysi kantaa säästöehdotuksiin, tuntui että Aura ja Pöytyä vastasivat ihan eri kysymyksiin. Myös konsulttiselvityksen jatkosta on ollut erilaisia näkemyksiä. Aurassa on nähty, ettei selvitystyössä tarvita niin kallista miestä, Leino sanoo ja lisää, että Aurassa on koettu Pöytyän määrittelevän asioita yksipuolisesti.

Kunnanhallitus teki maanantaisessa kokouksessaan esityksen sopimuksen irtisanomisesta ilman äänestystä.

 

 

Lue lisää 14.12.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot