Boksishop 2018 vaihtuva

Auran ikäihmisille jaetaan liukuesteitä

Annikki ja Eero Virtanen saivat liukuesteparinsa Ulla-Maija Haapalaiselta ja Sirpa Kunnakselta.

AURA. Jos mielii uusia liukuesteitä, on auralainen ja maailmaa vähintään seitsemän vuosikymmentä kokenut, niin kannattaa toimia aikailematta. Auran kunnantalolla on virka-aikana jaossa vielä 56 paria liukuesteitä. Tavaraa on, muttei loputtomasti.

Aura hankki liukuesteitä yhteensä 150 paria, joista 94 jaettiin kahden ja puolen tunnin kuluessa tiistaina palvelukeskuksen ruokalassa järjestetyssä jakelussa.

Auran kunnan jakamat liukuesteet pureutuivat terävästi otolliseen maaperään. Ensimmäiset hakijat ehättivät paikalle saman tien, kun liukuestejakelu tiistaiaamuna Mikonpolun palvelukeskuksen ruokalassa alkoi.

–Jatkossa niitä saa hakea Auran kunnantalolta virka-aikana niin kauan kuin tavaraa riittää, sosiaalijohtaja Sirpa Kunnas sanoi.

 

Lue lisää 07.12.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot