Boksishop 2018 vaihtuva

Auto katolleen ojaan Koskella

Henkilöauton matkanteko päättyi ojaan Tauselantiellä. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Henkilöauto suistui katolleen ojaan Kosken Tauselantiellä maanantaiaamuna noin kymmenen aikaan. Ojaanajo sattui vasemmalle kaartuvassa mutkassa lähellä Kosken ja Salon rajaa. Tie oli suistumiskohdassa jäinen. Henkilövahinkoja ei tiettävästi sattunut.

 

Juttua on korjattu tiistaina 4.12. klo 16.38. Jutussa puhuttiin aiemmin Mikkolantiestä. Oikea paikka on kuitenkin Mikkolantiestä erkaneva Tauselantie.

 

 

 

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot