Boksishop 2019 vaihtuva

Kakarlammen myyntiaikomus närkästyttää

PÖYTYÄ. Pöytyän perussuomalaisten valtuustoryhmä paheksuu kunnan aikeita harkita Kakarlammen ja Leirirannan virkistysalueiden myyntiä.

Farid Harala jätti valtuustoaloitteen, jossa esitetään, ettei myyntiaikeita pistetä toteen. Aloitteen mukaan useat kuntalaiset ovat ilmaisseet huolensa virkistyspaikkojen myyntiajatuksista. Harala pitää ehdotusta paikkojen myymisestä lyhytnäköisenä ja turhana. Hänen mielestään myynti ei palvele kuntalaisten etua.

–Kakarlampi on pidetty virkistys- ja vapaa-ajanviettopaikka etenkin vanhemman väen ja lasten keskuudessa ja monelle vanhemmalle kuntalaiselle niitä harvoja kunnan virkistys- tai ajanviettopaikkoja, joita he yleensäkään käyttävät maksettujen veroeurojensa vastineeksi.

Monelle vähävaraisemmalle lapsiperheelle nämä (Kakarlampi ja Leiriranta) ovat Haralan mukaan tärkeitä matalan budjetin virkitystyspaikkoja.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot