Boksishop 2019 vaihtuva

Tarvasjoen liikuntatila on mukana Liedon budjetissa

Tarvashovin rapistuminen jatkuu, eikä remonttia ole luvassa. Liikuntatiloja ei tulla Tarvashoviin remontoimaan. Kuva: AVL:n arkisto.

LIETO/Tarvasjoki. Liedon ensi vuoden budjetti ja lähivuosien taloussuunnitelma pitää sisällään myös Tarvasjoen koulun liikuntatilan rakentamisen. Tosin siitä, mihin tila rakennetaan, ei ole vielä tehty päätöstä.

Ensi vuonna liikuntatila eteneekin vasta suunnittelun verran. Tilojen korjaamista nykyiseen Tarvashoviin ei pidetä taloudellisesti järkevänä.

Kokonaan uusien tilojen suunnitteluun esitetään ensi vuonna varattavaksi 50 000 euroa. Varsinainen rakentaminen sijoittuu vasta vuodelle 2020, sillä hankkeeseen haetaan valtion avustusta. Avustuksen ennakoidaan kattavan 1,45 miljoonan euron rakennuskustannuksista 0,3 miljoonaa euroa.

 

Lue lisää 14.12.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot