Boksishop 2019 vaihtuva

Auran vanha kirkkoneuvosto höykyttää kirkkoherraa

Kirkkoneuvoston antamaan lausuntoon kirjattu lista vuoden 2018 ongelmatilanteista on pitkähkö. Muun muassa Auran kirkon korjaussuunnitelman edistymisestä ei ole pyynnöistä huolimatta herunut tietoa.

AURA. Auran seurakunnan edellinen kirkkoneuvosto ehätti toimikautensa päätteeksi antaa Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin pyytämän lisäselvityksen, jossa katsotaan, ettei kirkkoherra Torsten Sandbergillä ole edellytyksiä jatkaa Auran kirkkoherrana.

Kirkkoneuvosto esittää, että tuomiokapituli ryhtyy kirkkolain mukaisiin toimiin kirkkoherra Sandbergin virkasuhteen irtisanomiseksi.

–Seurakunnallisen toiminnan kehittämistä ei kirkkoneuvoston tietojen mukaan ole tapahtunut, eikä kehittämissuunnitelmista tai -toimenpiteistä ole annettu mitään informaatiota kirkkoneuvostolle. Kirkkoherran toimintaan liittyvät ongelmat ovat kirkkoneuvoston käsityksen mukaan entisellään, lausunnossa kirjoitetaan.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Leena Hafrén suhtautuu kaikesta huolimatta epäillen siihen, että lisäselvitys kelpaisi tuomiokapitulille, joka pyysi selvitystä siitä, miten hyvän hallinnon ja luottamuksen edistämisen ohjelman toimenpiteet ovat edenneet. Hänen mielestään lisäselvityksen antamisessa olisi pitänyt edetä vähemmällä kiireellä.

 

 

Lue lisää 11.01.2019 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot