Boksishop 2019 vaihtuva

Kansanedustajaehdokas Sanna Pitkänen joutui verkkohyökkäyksen kohteeksi

Tammikuun alkupäivinä Pitkäsen facebookprofiili oli muuttunut kotitietokoneella omia aikojaan venäjänkieliseksi.

PÖYTYÄ. Pöytyäläisen kokoomuksen eduskuntavaaliehdokas Sanna Pitkäsen facebook- ja kotisivut ovat olleet joulukuun 28. päivästä lähtien verkkohyökkäyksen kohteena.

Hyökkäykset eivät ole onnistuneet, mutta hakkerointiyritykset jatkuvat.

Verkkosivuihin yritettiin päästä käsiksi toista tuntia kestäneellä automatisoidulla salasanatestauksella. Hyökkäys tuli ip-osoitteelta, joka näytti sijoittuvan Ukrainaan.

Heti seuraavina päivinä Pitkäsen facebook-profiilista oli varastettu kuvia. Varastetuilla kuvilla luotiin uusi profiili yhdysvaltalaiselle Rose Pitkaselle.

Sivuille on nyt hankittu kaikki mahdollinen lisäturva.

Poliisille tehty tutkintapyyntöön on liitetty verkkohyökkäysten seurauksena kertyneet sivuston lokitiedot.

 

Lue lisää 11.01.2019 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot