Boksishop 2019 vaihtuva

Koskella 150 vuoden edestä jätkänkynttilöitä – katso video

Ilmasta kuvattuna Kosken ikä ei jäänyt epäselväksi. Drone pörräsi yleisön päällä ja otti myös livekuvaa, joka löytyy Kosken kunnan nettisivuilta. Kuva: Jari Laurila

KOSKI. Kosken juhlavuosi aloitettiin lauantai-iltana tuleen tuijottelemalla. Kosken Lions clubin järjestämässä tapahtumassa jätkänkynttilöillä muodostettiin Kosken kunnan ikä eli numero 150.

Härkätulet keräsivät koskelaisia ihmettelemään tulilukua ja paistamaan rakovalkealla makkaraa. Tilaisuuden järjesti Kosken Lions club, Kosken kunta tarjosi makkarat ja Westas puut.

Suuri osa noin 70 jätkänkynttilästä leimusi vallan upeasti, mutta osalla oli selkeitä käynnistysvaikeuksia.

 

Jari Laurilan kuvaama ja editoima video Härkätulista ja Kosken keskustasta iltavalaistuksesta löytyy nyt Kosken kunnan nettisivuilta ja Youtube-kanavalta:

 

 

Juttua on päivitetty tiistaina 8.1. kello 13.30, jolloin lisättiin linkki videoon.

 

Lue lisää 08.01.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot