Boksishop 2019 vaihtuva

Lions Club maksaa oripääläisten terveyskeskusmaksut

ORIPÄÄ. Lions Club Oripää maksaa perinteiseen tapaan oripääläisten terveyskeskuksen lääkärimaksut myös tänä vuonna Oripään terveysasemalla ja Loimaan pääterveysasemalla.

–Tämä on iso panostus leijonilta ja merkittävä etu reilulle 1 300 oripääläiselle, Lions Clubista kerrotaan.

Viime vuonna Oripään Lions Club maksoi Oripäässä syntyneille lapsille palkkion, tuki vähävaraisia lapsiperheitä sekä vanhuksia. Klubi oli rahoittamassa myös Myllylähteen kunnostamista.

Lions Club Oripään ja koko kunnan mahtiponnistus on joka toinen vuosi järjestettävä Okra-maatalousnäyttely. Okra järjestetään poikkeuksellisesti myös ensi kesänä.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot