Boksishop 2019 vaihtuva

Loskakeli yllätti kaksi kulkijaa Koskella

Ajoneuvoyhdistelmä riistäytyi kuljettajan hallinnasta tieltä ojaan. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Kaksi ajoneuvoa suistui loskaiselta 10-tieltä ojaan Koskella tiistaina yhdeksän aikoihin. Kummassakaan suistumisonnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja.

Ajoneuvoyhdistelmä suistui kokonaan tieltä ojaan noin kaksi kilometriä Marttilan rajalta Kosken suuntaan. Rekka oli tulossa Turun suunnasta. Ajoneuvon nostotyöt eivät olleet alkaneen vielä puoli yhdentoista aikaan.

Niin ikään Turun suunnasta tullut henkilöauto lipsahti kuljettajan hallinnasta ojan puolelle noin viisi kilometriä Marttilan ja Kosken rajalta Hämeenlinnan suuntaan. Hinausauto veti ajokin takaisin maantielle.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot