Boksishop 2019 vaihtuva

Oripään 150-vuotisjuhlinta pitää koko kunnan liikkeessä

ORIPÄÄ. Oripään kunnan 150-vuotisjuhlavuosi huipentuu itsenäisyyspäivänä järjestettävään juhlaan ja kunnan historiakirjan julkistamiseen, mutta sen lisäksi koko vuodelle on luvassa useita kymmeniä erilaisia tapahtumia. Mukaan mahtuu sopivasti myös Okra.

Osa talveksi suunnitelluista tapahtumista edellyttää suotuisia kelejä. Näihin kuluvat ainakin lumikirkko ja kuutamohiihto.

Oripääläisten yhdistysten ja yhteisöjen edustajat kokoontuivat keskiviikkoiltana sovittamaan yhteen juhlavuodeksi suunnittelemiaan tapahtumia. Varsinkin erilaisia liikunta- ja urheilutapahtumia on luvassa runsaasti. Joukossa on niin huhtikuinen 40-vuotiaiden miesten SM-lentopallokisa kuin toukokuinen Unelmien liikuntapäiväkin. Silloin tavoitteena on 150 minuutin jumppa.

Jo päätettyjen tapahtumien lisäksi luvassa on vielä paljon muutakin.

 

 

Lue lisää 11.01.2019 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot