Boksishop 2019 vaihtuva

Pöytyä aloittaa vauvarahan maksamisen

PÖYTYÄ. Pöytyälle tänä vuonna syntyvien vauvojen perheille on tarjolla kunnalta uusi 300 euron suuruinen vauvaraha.

Vauvarahan maksamista esitettiin Pöytyän keskustanaisten ja keskustan valtuustoryhmän viime helmikuussa tekemässä aloitteessa. Aloite eteni perusturvalautakunnassa ja kunnanhallituksessa myötätuulessa ja myös valtuusto vahvisti budjetissa tarkoitukseen esitetyn määrärahan.

Vauvarahan saadakseen pöytyäläisperheiden, joille syntyy tämän vuoden puolella vauva, tulee ilmoittaa perusturvan toimistosihteeri Pirkko Multaselle sen tilin numero, jolle vauvaraha halutaan. Lisäksi tarvitaan tieto lapsen syntymäpäivästä ja hänen huoltajastaan tai huoltajistaan.

 

 

 

 

 Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot