Boksishop 2019 vaihtuva

Tukkirekan perävaunun renkaat paloivat

Perävaunun renkaat paloivat voimallisesti. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Tukkirekan perävaunun jumiin mennet jarrut ylikuumenivat ja sytyttivät perävaunun ojanpuoleiset renkaat palamaan Tarvasjoella 10-tiellä maanantaina aamuyöllä. Kuljettaja sai siirretyksi ajoneuvon hyvässä järjestyksessä linja-autopysäkille. Tuli ei päässyt tarttumaan puutavarakuormaan.

Turun suunnasta tulleen yhdistelmän renkaat syttyivät palamaan Alikulmantien ja Tarvasjoentien risteyksen paikkeilla. Noin kello kolmen aikaan syttyneen palon taltutti Tarvasjoen VPK:n sammutusyksikkö Marttilan VPK:n avustuksella.

Uutista on päivitetty 14.1. klo 15.27.Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot