Boksishop 2019 vaihtuva

Ulosajo Mellilässä ja Koskella

Auton keula vaurioitui Mellilän ulosajossa, mutta kuski ei loukkaantunut. Kuva: Simo Päivärinta

LOIMAA/Mellilä, KOSKI. Henkilöauto suistui Koskentieltä keskiviikkona kymmeneltä Mellilässä. Auto luisui auraamattomalta tieltä ojan yli pellolle Seppälänkulman tienhaaran lähellä. Auto vaurioitui, mutta kukaan ei loukkaantunut tieltäajossa.

Poliisin lisäksi paikalla kävi pelastuslaitoksen Loimaan yksikkö.

Samoihin aikoihin pelastuslaitokselle ilmoitettiin Penninkulmantielle kaatuneesta puusta. Kosken VPK kävi paikalla ja totesi, että metsänomistaja oli jo huolehtinut sen poistosta.

Kello 11 tienoilla henkilöauto ajoi Koskella ojaan Hämeentieltä.

Kosken keskustaan päin menossa ollut henkilöauto suistui vasemmalle kaartavassa Kartanon mutkassa kyljelleen tien oikeanpuoleiseen ojaan.

Onnettomuudesta selvittiin ilman henkilövahinkoja.

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot