Blogit

MarjoKooLandemutsin matkassa

Landemutsin blogia kirjoittaa MarjoKoo, 32-vuotias auralainen kotiäiti, vaimo, kiekkoäiti, ponitäti, kasvattaja ja kannustaja. Perheen lapset ovat syntyneet vuosina 2003–2014. Koko sirkus pyörii ihan hyvin – ainakin melkein. Takana on pitkä avioliitto ja lapsista löytyy esiteini, leikki-ikäinen ja taapero sekä vauva. Tervetuloa Landemutsin matkaan jos kellotus, halliralli, pelimatkat, ulkoilma, hokkarit, kumisaappaat, vanha talo ja remontti sekä kotiäidin mietteet ei pelota. Tarinat on höystetty koiran karvoilla ja muilla lemmikeillä. Landemutsin blogiin pääset tästä linkistä.

 


 

Teemu VappulaMieskuntoon

Pöytyäläinen Teemu Vappula teki elämäntavoissaan täyskäännöksen vuonna 2013. Moni asia on muuttunut: Ruokailutottumukset ovat muuttuneet, liikunnasta on tullut osa arkea. Painoa on pudotettu pahimmasta yli 50 kiloa. Hyvinvoinnista on tulossa Teemulle toinen ammatti. Lähde seuraamaan Teemun blogia. Sieltä saat tietää, miten elämäntapamuutos onnistuu turvallisesti, järkevästi ja pysyvästi. Mitkä ovat pahimmat kompastuskivet ja miten niistä selvitään. Teemun blogiin pääset tästä linkistä.

No feed items found.

 

Outi LaikkoNyt syömään!

Tarvasjokelaisen Outi Laikon ruokablogissa kokataan maistuvaa kotiruokaa, etsitään ja kokeillaan kuumeisesti uusia reseptejä sekä innostutaan valtavasti vanhoista keittokirjoista ja luonnon antimista. Reseptejä Outi on kerännyt jo kolmekymmentä vuotta ja uusia kertyy koko ajan. Resepteistä mieluisimmat Outi jakaa blogissaan.
Blogiin pääset tästä linkistä.


 

Juha VuorelaJuhan suku-uutiset

Tarvasjokelainen Juha Vuorela on harrastanut sukututkimusta 1980-luvun lopulta lähtien. Hän myös opettaa sukututkimusta kansalaisopistossa ja kirjoittaa aihepiiristä lehdissä. Juha tunnetaan myös aktiivisena toimijana Tarvasjoen kotiseutuyhdistyksessä.
Juhan sukututkimusta käsittelevään blogiin pääset tästä linkistä.


 

Tule bloggaamaan!

Oletko auranmaalainen kirjoittelija? Haluatko alkaa blogata Viikkolehden netissä? Vai onko sinulla jo blogi, jolle haluat lisää näkyvyyttä?
Jos vastasit ”jep” ota yhteyttä Asko Virtaseen, asko.virtanen(at)avl.fi.

 

Sää
SPM –
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot