Boksishop 2019 vaihtuva

Jätä Seuratoiminta-ilmoitus

Hyvä seuratoimintapalstan käyttäjä

TIETOJEN JÄTTÖAJAT:
Tiistain lehtiin tulevat seuratoimintatiedotteet tulee lähettää aina edeltävään perjantaihin kello 15:een mennessä.
Perjantain lehtiin tulevat tiedot puolestaan lähetetään aina keskiviikkoon kello 15:een mennessä.
Muistathan jättää myös yhteystietosi, jotta saamme tarvittaessa lisätietoja.

PELISÄÄNNÖT:

Seuratoiminta-palstan tarkoituksena on tarjota tiedotustilaa yhdistyksille (ei edellytä rekisteröityä yhdistystä). Palsta on tarkoitettu pelkästään yhdistyksen sisäiseen tiedotukseen. Sen vuoksi palstalla ei julkaista yleisiä kutsuja. Seuratoimintapalstalla on kymmenen osastoa: sekalaiset, eläkeläiset, martat, nuorisoseurat, partiolaiset, 4H, lionsklubit, urheiluseurat, MLL-yhdistykset ja poliittiset.

Syyskokous, vuosikokous, kevätkokous, maksulliset retket ja risteilyt sekä pikkujoulut menevät Seuratoimintaan vain silloin, jos niistä on ensin ollut maksullinen ilmoitus. Ethän käytä tekstissäsi seuraavia sanoja: kokous, tervetuloa, pikkujoulu ja tarjoilua. Älä kirjoita sanoja ISOIN KIRJAIMIN.

Seuratoimintapalstalla saa ilmoittaa, mistä saa lisätietoja tai mihin pitää ilmoittautua: nimi ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite tai www-osoite (joku näistä kolmesta).

Vinkki: Aloita ilmoitusteksti seuran/yhdistyksen nimellä.
Esimerkki: Auran Vetreät Vipeltäjät mennään ti 24.8. klo 13 tutustumaan Pöytyän Pöpöttäjiin. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaudu Veikko Vipeltäjälle 02 1234567 pikimmiten.
Esimerkki: Marttilan Murisijat kokoonnutaan kerhohuoneella ma 23.8. klo 10. Kerhot ti 24.8. klo 9–11.

Ilmoita tietosi alla olevalla lomakkeella.

Seuratoiminta-ilmoitus

 

Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot