Boksishop

Tervemenoa

Torstai

–Ikäautoilijan kuntokurssi–
Ikäautoilijan kuntokurssi to 26.4. klo 12–14 Pöytyän seurakuntatalolla (Turuntie 1163). Sopii jokaiselle yli 60-vuotiaalle. Auttaa ymmärtämään ikääntymisen vaikutuksia ajokykyyn ja ajamiseen, antaa tietoa ikäautoilijan tyypillisistä vaaratilanteista ja siitä, miten niitä voi välttää. Kurssi on luentotyyppinen ja ilmainen. Järj. Liikenneturva ja Pöytyän vanhus- ja vammaisneuvosto.

–Munkkimyyjäiset–
Yhteisvastuukeräys Pöytyän seurakunnassa on loppusuoralla. Keräyksen hyväksi järjestetään munkkimyyjäiset Oripään srk-talolla torstaina 26.4 klo 15–17. Munkkeja ja simaa voi ostaa myös kotiin. Tilaisuuden järjestää Pöytyän seurakunnan diakoniatyö.

–Laulu- ja käsityöilta–
Auran Martat järjestävät to 26.4. klo 18 Vanhustentalon kerhohuoneella yhteislaulu- ja käsityöillan. Patalappujen saatelaput ovat silloin saatavilla ja myös tarkempaa tietoa valtakunnallisesta Patalapputempauksesta. Tule mukaan viihtymään!

 

Perjantai

–Yläneen Terhokerho–
Huhtikuun Terhokerho kokoontuu Kartanokodilla perjantaina klo 15. Kevättä rinnassa, vappua odotellen! Pelaillaan, askarrellaan vapuksi hattu tai päähine. Munkkikahveet, mehut. Kaikenikäiset tervetulleita.

–Muumien retkeilykoulu–
Taas retkeillään Muumien retkeilykoulussa 5–7-vuotiaiden lasten kanssa Hevonlinnan ulkoilukeskuksessa Koskella (Huovintie 215) pe 27.4. klo 17.30–19. Muumien retkeilykoulussa opitaan luonnossa liikkumista ja retkeilytaitoja lapsilähtöisesti leikkien ja tarinoiden kautta. Sään mukainen vaatetus ja reppuun istuinalusta, juomapullo ja pieni eväs sekä reipasta mieltä. Lapset ovat vakuutettuja. Retkeilykouluun lapsi voi jäädä ilman vanhempia ja se on ilmainen. Mukaan mahtuu 15 lasta. Ilmoittautumiset Marjalle 040 583 5908. Järj. Auranmaan Latu ry.

 

Lauantai

–Vappupalloja–
Mustanojan koulun vanhempainyhdistys myy vappupalloja Riihikosken Salen aulassa lauantaina klo 10–15 ja sunnuntaina klo 12–15. Tuotto koululaisten kevätretkikassaan.

–Päkän muistoturnaus–
Päkän muistoturnaus Kymppi-Katto Areenalla Kumilassa, jossa samalla ratkotaan Varsinais-Suomen aluemestaruudet. Naisten mestaruusottelu Pöytyä–Mynämäki alkaa klo 10 ja miesten Pöytyä–Jokioinen klo 13. Lisäksi vielä naisten harjoitusottelun Roihua vastaan klo 16. Kaikkiin peleihin vapaa pääsy. Grilli ja kahvikioski palvelevat koko turnauksen ajan.

–Ostarin synttärit–
Wanhan ja uuden tavaran kauppapaikka Ostari Mellilässä viettää 4-v synttäreitään la 28.4. klo 12–15. Mukana Lauluyhtye Kimpasa. Kahvitarjoilu. Tuote-esittelyjä. Grillattua makkaraa ja paistettuja lettuja. Ostarin pihalla 28.–29.4 kierrätystapahtuma. Ilmaiset paikat! Tulehan mukaan, toivottaa Mellilän Kyläyhdistys r.y.

–Perinteiset iltamat–
Kosken Nuorisoseuran kansantanssijat järjestävät la 28.4. klo 19 Perinteiset iltamat Nuortentuvalla, Härkätie 3. Ohjelmassa on kansantanssia, teatteria, lausuntaa, sirkustaidetta, laulua ja lopuksi tanssia Aikalisän tahdittamana. Arpajaiset. Iltamien tuotto menee kansantanssijoiden Portugalin matkaan. Matkan innoittamana puffetissa on tarjolla mm. portugalilaisia Belém-leivoksia.

 

Sunnuntai

–Perhejumalanpalvelus–
Perhejumalanpalvelus sunnuntaina klo 11, Meijerikuja 3 Aura. Ohjelmassa lastenlauluja, raamatunkertomus, leikkejä ym. Tilaisuuden jälkeen kaikille ilmainen ruokailu. Pyhäkoulutiimi toivottaa kaikki vauvasta vaariin tervetulleeksi. Lisätiedot auranhelluntaiseurakunta.fi.

–Match show–
Tule viettämään koiramaista päivää Kyrön koulun hiekkakentälle (Kyröntie 75) mätsäreiden merkeissä 29.4. Ilmoittautumiset alk. klo 11, kehät klo 12. Paikalla puffet. Lisätietoja facebookista tai Paulalta 040 772 6970.

–Kamu´18–
Sunnuntaina 29.4. on Kosken Nuortentuvalla klo 14 Kamu´18-konsertti, joka päättää nuorisoseuran kerhojen kevätkauden. Tilaisuudessa esiintyvät seuran muskarilaiset, kansantanssijat ja teatteriryhmä Konstit. Konserttiin on vapaa pääsy. Kansantanssijat järjestävät tilaisuudessa arpajaiset, joiden tuotto menee Portugalin-matkakassaan.

–Karaoketanssit Kisariihessä–
Huhtikuun karaoketanssit Kisariihessä su 29.4. kello 15–19. Seija Suomisen johdolla lauletaan karaokea, kuunnellaan lauluja ja tanssitaan. Tule mukaan viettämään mukavaa iltapäivää. Narikkamaksulla saat pullakahvit. Tapahtuman järjestää Eläkeliiton Pöytyän yhdistys.

 

Maanantai

–Munkkimyyjäiset–
Vapuksi tuoreet munkit ja maistuva sima Kartankodilta. Maanantaina 30.4. klo 11. Ennakko- ja gluteenittomien munkkien tilaus 040 672 3024.

–Nostalgisia riparilauluja–
Kosken seurakunnan kaikenikäisille suunnatussa vappuaaton tapahtumassa päästään laulamaan muistoja herättäviä rippikoululauluja vuosikymmenten varrelta. Laulattamassa ovat Rita ja Maria Wallin, jotka lisäksi pitävät oman konsertin. Klo 17 alkaen on monenlaista ohjelmaa seurakuntatalon pihalla, klo 18 riparilauluja yhteisesti ja konsertti klo 19. Tarjolla koko ajan myös simaa ja munkkeja.

–Allin lakitus–
Vapunaattona maanantaina Allin lakitus klo 18 Paimenenmäessä. Juhlitaan perinteisin menoin, tarjolla simaa ja munkkeja.

 

Tiistai

–Vappukahvila–
Tarvasjoen srk-talolla jälleen Vapun-päivänä myynnissä vastapaistettuja munkkeja ja simaa. Voit ostaa kotiin vietäväksi ja myöskin nauttia paikan päällä, saatavana myös kahvia. Laulamme yhdessä keväisiä lauluja ja Kantolan Kari on luvannut soittaa kannelta ja laulaa.

–Iloiset Vappulaulajaiset–
Kosken koulukeskuksessa Iloisissa Vappulaulajaisissa 1.5. klo 16 esiintyy Someron Laulumiesten ja Kosken Mieslaulajien yhteiskuoro vieraanaan Kööri. Ohjelmassa myös keväisiä yhteislauluja.

 

Keskiviikko

–Yhteisötaidetta tekemään–
Tule mukaan tekemään yhteisötaideteosta Auraan, hoivakodin ja päiväkodin väliselle kävelytielle keskiviikkona 2.5. klo 17.30. (Säävaraus.) Paikanpäältä löytyvät maalit, pensselit ja kenkäsuojia. Ohjaajana toimii kuvataiteilija Minna Vainio. Tempauksen järjestää Auran kunta.

 

Tulevia tapahtumia

–Arno Kasvi Yläneen Luontokapinetissa–
Arno Kasvi vierailee kaikkien puutarhan ystävien iloksi Yläneen Luontokapinetisssa torstaina 3.5. klo 18. Tilaisuuden järjestää Yläneen kirjasto ja Luontokapinetti. Alussa kahvitarjoilu.

–Pikkupianisteja–
Torstaina 3.5. klo 18 Tarvasjoen kirkossa kuullaan pikkupianisteja. Satu Luukkosen 6–8-vuotiaat oppilaat esittelevät taitojaan.

–Keskustelua Kyrön Työväentalosta–
Kyrön Työväenyhdistys kutsuu torstaina 3.5. klo 18 keskustelemaan Työväentalon kohtalosta ja tulevaisuudesta. Työväentalolla pidettävän kaikille avoimen tilaisuuden tarkoituksena on kartoittaa, olisiko perustettavissa kannatusyhdistys, joka ottaisi kunnostusta kaipaavan talon hoitoonsa. Myös kaikenlaisia muita kehittämis- ja tapahtumaideoita vastaanotetaan.

–Laulu-Sepot Mattina ja Teppona–
Salon Laulu-Seppojen konsertti Kosken Työväentalolla la 5.5 klo 14. Ohjelma koostuu Matin ja Tepon tuotannosta.

–Suurilan Puiston liikuntailtamat–
Suurilan Puistossa (Kyröntie 423, Tarvasjoki) liikutaan joka sunnuntai klo 18–19 aina juhannukseen asti. Ensimmäinen kerta 6.5. ja Marco vetää hikijumpan. Mukaan vesipullo , jumppa-alusta ja pihahanskat sekä reipas mieli. Ei säävarausta, ei maksua.

–Uudenkartanon Kirppisralliin myyjäksi–
Uudenkartanon kaksipäiväinen Kirppisralli järjestetään toukokuussa 19.–20. päivä. Perusta pihakirppis omaan kotipihaan Uudenkartanon alueella, tai tule myymään Lystmettään. Lystmettään voi tulla myyjäksi kauempaakin. Ilmoittaudu tämän viikon aikana Pirkolle numeroon 050 917 3773. www.uudenkartanonkylayhdistys.fi.

–Love Me Tinder -teatteriretki–
Teatteriretki Naantaliin, Emma-teatteriin 13.6. Love Me Tinder on treffailusta kertova komedia, joka koskettaa kaikenikäisiä rakkaudennälkäisiä. Mukana on näkökulmia sekä nuorten, keski-ikäisten kuin vanhusten vaikeudesta löytää se oikea – koska suurin osa ihmisistä kuuluu niihin vääriin. Pääsymaksullinen tilaisuus. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Pöytyän kulttuurisihteerille taina.myllynen@poytya.fi 15.5. mennessä.

 

 

 

 

 

 

Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot