Tervemenoa

Torstai

–Ei vielä tapahtumia tiedossa–

 

Perjantai

–Juhannusaaton tanssit ja maailmanennätys–
Laurilan Lavalla tanssittaa juhannusaattona Keijo Nurmi yhtyeineen. Sisäänpääsymaksuun sis. pulla, kahvit ja arvontaa. Laurilan Lava on mukana toteuttamassa Hula Hula -tanssin maailmanennätystä. Robinin kappale soi kello 22.00, jolloin kaikki mukaan tanssimaan. Tapahtuman järjestää Marttilan Oikeutta Eläkeläiset ry.

–Mustajärven juhannus–
Perheiden juhannustapahtuma Mellilän Mustajärvellä alkaa lipunnostolla klo 15. Ohjelmassa sanaa, musiikkia, pelailua, leikkejä, saunomista, uintia ja grillausta. Mukana Eero Kaumi, Juha Santala ja Tuomas Lankinen. Klo 19 Toveriliiton hartaushetki, ohjelmasta vastaa Mensalon perhe. Juhannuspäivänä klo 13 seurat. Mukana Aulis Jalonen, Jouni Mensalo ja Juhan Santala. Järj. Loimaan evankelinen kansanopisto.

 

Sunnuntai

–Juhannuspyöräily–
Koskelaisseuran juhannuspyöräily lähtee sunnuntaina Nuortentuvan pihalta klo 12. Hevonlinnan ulkoilukeskuksella on mahdollisuus kokeilla ohjatusti frisbeegolfia ja paistaa makkaraa. Lähtekäs vaan liikkumaan!

 

Maanantai

–Kyläilta–
Tourula-Keihäskosken ja Latva-Makkarkosken yhteinen kyläilta järjestetään maanantaina klo 18 Paimenenmäellä. Mm. Yläneenjokitietoa ja tietoa valuma-alueen kuormitustarkkailusta, Rannalle-hankkeen esittely, Yläneenjokivarren virkistyskäytön kehittäminen. Järj. Pyhäjärvi-instituutti, Tourula-Keihäskosken kyläyhdistys, Latva-Makkarkosken kyläyhdistys, Jokivarsikumppanit.

 

Tiistai

–Suviehtoon Sana ja sävel–
Kumilan rukoushuoneella tiistaina puhumassa Kosken seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi valittu Tapio Hietalahti ja yhteislauluja säestämässä Elli Pellonperä. Klo 19 alkaen uuden pyhäkoulutilan käyttöönsiunaaminen ja pyhäkoulun avajaiset. Ohjaajina Maarit Hiltunen ja Saija Teinilä. Kahvitarjoilu alkaa klo 18.30.

 

Keskiviikko

–Leppämäen evankeliumijuhla–
Keskiviikkona 28.6. klo 11 evankeliumijuhlat Leppämäen makasiinin tappurihuoneessa (Aurantie 246, Tarvasjoki). Puhujina Jouko Kyyrö, Risto Leppänen, Ville Auvinen, Antti Saarenketo, Reijo Arkkila ja vieras Afrikasta. Lauletaan Siionin Kannelta. Väliaikamyyntiä. Kolehdit kerätään lähetystyölle. Järj. SLEY:n paikallisosasto ja Tarvasjoen kappelisrk.

–Mummokahvila–

SPR:n Oripään osaston järjestämä mummokahvila Palvelutalolla päiväkeskuksessa kesän ajan keskiviikkoisin klo 13–15. Seurustelua, yhteislauluja ja pienimuotoista ohjelmaa kahvittelun lomassa.

–Kesäillan seurat–
Kesäillan seurat ke 28.6. klo 18 Rahkiossa Koskisilla, os. Välitie 153 Ollila. Ilosanomaa Jeesuksesta jakaa evankelista Jukka Partala.

 

Jatkuvia tapahtumia

–Urbaani leopardi saapui Auraan–
Oili Niittymaan ”Urbaani leopardi saapui Auraan” -näyttely Auran kirjastossa kesäkuun ajan. Esillä on monotypiaa ja sekatekniikkaa käyttäen tehtyjä tauluja sekä kuvia ja patsaita Afrikasta.

–Salla Rounan muistonäyttely–
Marttilalaisen Salla Rounan muistonäyttely Riihikosken kirjastossa kesäkuun ajan. Vaikeavammaisen Sallan piirustustöistä koostettu näyttely oli esillä ensimmäisen kerran pari vuotta sitten Marttilassa, minkä jälkeen näyttely on kiertänyt eri paikkakunnilla.

–Poikettava avoinna–
Auran kotiseutuyhdistyksen kesäkahvila Prunkkalan Poikettava on avoinna kesäsunnuntaisin klo 11–15. Myynnissä myös vuoden 2018 kalenteri ja uutuustuote Auran kartta vuodelta 1923. Kesänäyttely on koottu teemalla ”Välähdyksiä 100-vuotiaan Auran historiasta”.

–Liikuntailtamat–
Kaiken kansan maksuttomat liikuntailtamat Suurilan Puistossa (Kyröntie 423, Tarvasjoki) sunnuntaisin 4.6.–13.8. klo 18–19. (Huom: ei juhannusviikon sunnuntaina) Jokaisella kerralla oma teema ja eri vetäjiä, mukaan vesipullo ja jumppa-alusta. Järj. Suurilan kyläyhdistys ja MLL Tarvasjoki.

–Ajatuksena uusi Mellilä-kirja–
Mellilän Kyläyhdistys kerää valokuvia vanhoista rakennuksista, jo pois puretuistakin, uutta Mellilä-kirjaa varten. Jos sinulla niitä on, tuothan ne Ostarille jonakin seuraavista päivistä: 12.6., 1.7., 10.7. tai 24.7. kello 12–14. Mellilä-päivänä 1.7. kello 10–16. Skannaamme ne, joten saat kuvasi heti takaisin. Tulemme myös tarvittaessa hakemaan kuvia kotoasi tai valokuvaamaan haluamasi kohteen. Lisätietoja saat Rantasen Seijalta 040 767 0647.

 

Tulevia tapahtumia

 

–Ostosretki Vantaalle–
Marttilan Martat järjestävät retken la 1.7. Vantaalle. Siellä tutustutaan Fazerilaan, Marimekko Outlet -myymälään ja alueella oleviin muihin edulllisiin kohteisiin. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 23.6. mennessä Arjalle, puh. 044 277 4995.

–Retki Sata-Häme Soi -juhlille–
Ruskon Harmonikkakerho ja Auranmaan Riihiharmonikat tekevät kesäretken Ikaalisten Sata-Häme Soi -juhlille 5.7. Lähtö klo 10 Aurasta ja paluu illalla. Kerhot esiintyvät juhlilla klo 17 Puistonlavalla. Matka on maksullinen. Pikaiset yhteydenotot Juha Simolaan 050-5286496 tai Elina Ukkoseen 050- 5051282.

–EloHeinäKesä–
Kyrön Martat järjestää teatterimatkan Turun Samppalinnaan ti 11.7. Runoilija Heli Laaksosen suvikomedia EloHeinäKesä kertoo Suomen vuosikymmenistä suurten ikäluokkien silmin. Näytelmässä kuullaan myös Lauri Tähkän musiikkia. Lisätietoja matkasta Ritvalta 040 529 3071 tai Paulalta 0400 781 256 (mieluusti klo 17 jälkeen). Ilmoittautumiset 16.6. mennessä. Iloiselle teatterimatkalle ovat kaikki tervetulleita.

–Senioreiden kesä–
Senioreiden kulttuuripäivään osallistutaan Uudessakaupungissa pe 28.7. nauttimalla lounaan klo 15 ja sen jälkeen osallistumalla klo 18 Crusell-viikon juhlakonserttiin uudessa kirkossa. Ilm. Helenalle 25.6. mennessä.

 

 

Sää
SPM –
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot