Tervemenoa

Maanantai

–Tanssitan vauvaa–
Uusi tanssitan vauvaa -ryhmä alkaa maanantaina klo 9.30 Auran osuuspankin alakerrassa. Mukaan mahtuu vielä! Osallistumismaksu. Ilmoittautumiset ja tiedustelut 044 567 1699/ Saara. Järj. MLL Aura.

 

Tiistai

–Ei vielä tapahtumia tiedossa–

 

Keskiviikko

–Cafe Niinistö–
Cafe Niinistössä avoimet ovet keskiviikkona klo 9–12. Tule keskustelemaan presidentinvaaleista ym. ajankohtaisista asioista kahvikupin äärelle! Paikkana ent. Ravintola Carina (Kehityksentie 1, Kyrö). Kahvit tarjoaa SN-Kansanliikkeen paikalliset toimijat ja Pöytyän Kokoomus.

–Kahvikulttuuria–
Sukututkija Juha Vuorelan luento Suomalaista kahvikulttuuria ke 24.1. klo 17.30 Opistotalon Liisa Hellevi -salissa (Kehityksentie 2, Kyrö). Järj. Auranlaakson kansalaisopisto. Vapaa pääsy.

–Elokuvailta Yläneen Luontokapinetissa–
Talven elokuvaillat alkavat intialaispojan elämästä kertovalla seikkailulla Yläneen Luontokapinetissa keskiviikkona klo 18. Kesto 1 h 50 min. K12. Tilaisuus on maksuton ja lisätietoja voi kysyä Pöytyän kulttuurisihteeri Taina Myllyseltä.

–Roy ja Sirpa Rissasen vierailu–
Yläneen srk-talolla on keskiviikkona 24.1 klo 18 lähetysilta. Vieraaksi saapuvat Pöytyän seurakunnan uudet nimikkolähetit Roy ja Sirpa Rissanen. Roy työskentelee lähetyslentäjänä Mongoliassa ja on koulutukseltaan kauppateknikko-liikennelentäjä. Peltilintu-nimisessä kirjassa on kerrottu Royn ja Sirpan elämäntarina.

–Jari Sinkkosen luento–
Aurasalissa keskiviikkona 24.1. klo 18 Jari Sinkkonen luennoi aiheesta lapsen hyvä itsetunto. Lippuja ennakkoon osoitteesta auranmll@gmail.com tai ovelta mikäli tilaa vielä on. Järjestäjänä Auran MLL:n paikallisyhdistys.

 

Torstai

–Naisten ilta–
Tammikuun naisten ilta Tarvasjoen seurakuntatalolla torstaina klo 18. Vieraaksi saadaan Liedosta Pirkko Leiniö. Hän puhuu vapaaehtoisuudesta lähetystyössä. Myynnissä aroniamehu ja -hilloa.

 

Perjantai

–Senioritanssi–
Yläneen senioritanssin kevätkausi alkaa 26.1. klo 18–19.30 jatkuen aina perjantaisin. Uudet tanssijat rohkeasti mukaan, ja vanhat tietysti. Kysymyksiin vastaa ohjaaja 0400 522 873.

 

Lauantai

–Ei vielä tapahtuma tiedossa–

 

Sunnuntai

–Perhejumalanpalvelus–
Tule tutustumaan pyhäkoulutyöhömme ja perhejumalanpalvelukseen 25.1 klo 11 (Meijerikuja 3, Aura). Tilaisuudessa on Raamatunkertomuksia ja lauluja, joista vastaa pyhäkoulutiimi. Tapahtuma koko perheelle vauvasta vaariin. Tilaisuuden kesto on noin tunnin ja sen jälkeen on yhteinen ilmainen ruokailu. Lisätiedot auranhelluntaiseurakunta.fi.

–Karjalaiset aloittavat–
Auran Karjalaseura aloittaa kevätkauden kyselemällä, mikä on Emmuu? Jos haluat tietää, tule vanhustentalon kerhohuoneella su 28.1. klo 14. Kohvin ja arvonnan voimalla asia selvinnee.

 

Jatkuvia tapahtumia

–Esko Aarre-Ahtion valokuvanäyttely–
Esko Aarre-Ahtion valokuvanäyttelyn avajaiset ovat keskiviikkona 3.1. klo 16–18 Auran kirjaston näyttelysalissa. Näyttely jatkuu tammikuun ajan.

–Nettiparkki–
Nettiparkki on joulutauolla ja alkaa jälleen 10. tammikuuta. SPR:n toimitilassa Auran Osuuspankin talossa keskiviikkoisin kello 10–14 järjestettävässä Nettiparkissa on tarjolla opastusta älypuhelimen, tietokoneen ja netin käytön perusasioihin. Nettiparkki on ilmainen, sinne ei tarvitse ilmoittautua ja tarjolla on myös kahvia. Oma älypuhelin, tabletti tai kannettava tietokone kannattaa ottaa mukaan, mutta ilman sitäkin voi osallistua.

–Luisteluvuorot–
Tarvasjoen kappeliseurakunnan ilmaiset luisteluvuorot klo 15.15.–16.15  joka sunnuntai. Kypärä luistelijoille päähän.

 

Tulevia tapahtumia

–Matka Hollantiin–
Tarvasjoen kappeliseurakunta järjestää 28.8.–2.9. matkan Hollantiin tutustumaan uskonpuhdistuksen merkitykseen Euroopan historiaan. Oppaana FT Liisa Väisänen. Uskonpuhdistuksen vaikutukset ulottuvat niin kirkkoon, pankkilaitokseen, taiteeseen, pukeutumiseen kuin elämäntapaankin. Mukaan otetaan matkaajia lähiseudultakin, muutama paikka vapaana. Tiedustelut hintoineen matkanjohtajilta Minna Mäkiseltä 0400 840 025 tai Outi Niiniaholta 0440 847 120.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot