Viihde

Viikon henkilö

Ajankohtainen henkilö Auranmaalta vastaa kiperiin kysymyksiin Viikon henkilö -palstalla.
Uusi Viikon henkilö ilmestyy sivuille aina maanantaiaamuisin.


 

Smash arvostelee

Auranmaan Viikkolehden Smash-nuortensivulla annetaan tähtiä niin elokuville, tietokonepeleille, jäätelöille kuin tv-sarjoillekin – kritiikkiä säästämättä. Katso tuoreimmat Smashin arvostelut.

Pelottava muumio yllättää positiivisesti

Elokuva: The Mummy Lajityyppi: kauhu- ja toimintaelokuva Ohjaus: Alex Kurtzman Käsikirjoitus: David Koepp, Christopher McQuarrie ja Dylan Kussman. Pääosassa: Tom […]

Paranoid on erilainen poliisisarja

Paranoid on tuore brittiläinen Netflixissä näytettävä poliisisarja, joka koukuttaa katsojan ensi näkemältä. Sarjassa tutkitaan pienen Woodmeren kaupungin leikkipuistossa tapahtunutta äidin […]

 

 

Sää
Vanhat Talot Tapahtuma 1.8.-31.8.2017
SPM –
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot