Baari-ilta päättyi kolarointiin omakotitalon pihalla Koskella

0

KOSKI. Humalaisen henkilöauton kuljettajan baari-ilta päättyi kolarointiin omakotitalon pihalla ja poliisin huomaan Koskella lauantain vastaisena yönä. Liikennettä valvomassa ollut poliisipartio havaitsi kello 00.20 aikaan paikallisen ravintolan pihasta lähteneen henkilöauton. Partio lähti seuraamaan autoa Hämeentietä pitkin ja päätti pysäyttää kuljettajan tarkastusta varten.

Henkilöauton kuljettaja kääntyi Hongistontielle ja ajoi yhden omakotitalon pihaan törmäten pihassa olleen henkilöauton takakulmaan. Hälytys- ja pysäytysvalot päällä autoa seurannut poliisipartio tavoitti ratista paikkakuntalaisen 1990-luvulla syntyneen miehen, joka puhalsi alkometriin 1.83 promillea. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0.69 milligrammaa litrassa. Selvisi myös, että mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon syyskuussa.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.