Joulun koronasaldo: Marttila nousi koronakartalle, Pöytyälle kaksi tartuntaa lisää

0

AURANMAA. Auranmaalle merkittiin joulun aikaan muutama tartunta lisää. Pöytyälle kirjattiin yksi uusi tartuntatapaus sekä torstaina että sunnuntaina. Pöytyällä on THL:n tilaston mukaan nyt yhteensä 16 tartuntaa.

Marttilaan merkittiin jouluaattona yksi uusi tartuntatapaus, minkä myötä myös Marttila nousi viidellä tartuntatapauksellaan mukaan THL:n koronakartalle. THL:n listalla on mukana kunnat, joissa tartuntoja on vähintään viisi. Oripää on nyt Auranmaan kunnista ainoa, joka ei ole listalle yltänyt.

THL:n tilastojen mukaan Auran tartuntojen lukumäärä on edelleen 24 ja Kosken seitsemän.
Liedossa tartuntojen määrä on noussut 84:ään ja Loimaalla 65:een.

Tartuntatautirekisterin tiedot päivittyvät muutamien päivien viiveellä.