Auran ja Tarvasjoen kirkkoalueilta kelpo edustus Liedon kirkkoneuvostoon

0

LIETO/Tarvasjoki, AURA. Aura ja Tarvasjoki saivat yhdessä kelpo edustuksen Liedon kirkkoneuvostoon. Aurasta kirkkoneuvostoon valittiin kolme edustajaa: Jarmo Arvola, Arvo Laakso ja Ari Vilén. Tarvasjoelta kirkkoneuvostoon tulivat valituksi Minna Mäkinen ja Matti Mäkitalo. Arvola, Laakso, Vilén ja Mäkinen ovat uusia jäseniä kirkkoneuvostossa, Mäkitalo oli kirkkoneuvostossa myös viime vaalikaudella.

Kirkkoneuvoston muut jäsenet ovat Soili Leppänen, Seppo Mikkonen, Pinja Länsikallio, Emmi Saariaho-Räsänen, Anna-Mari Satomaa, Sari Tamminen ja varapuheenjohtajaksi valittu Oili Riikonen. Kirkkoneuvosto uudistui kokolailla, sillä vanhoja jäseniä ovat Mäkitalon lisäksi vain Länsikallio ja Riikonen.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana viime vaalikaudella toiminut Riina Kolkkala valittiin kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi. Kirkkovaltuuston varapuheenjohtajaksi valittiin Leena Tervahartiala. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan varajäseneksi valittiin auralainen Hilkka Kartimo-Heikka. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii kirkkoherra.

Nyt valitun puheenjohtajiston ja kirkkoneuvoston toimikausi on kahden vuoden mittainen.