Teemu Saarinen, vko 28: ”Parhaimmillaan ruoka on yksi kieli, jolla pystyy osoittamaan tunteet”

0
Grillipöydän kehittänyt yrittäjä Teemu Saarinen on intohimoinen ruoanlaittaja.
Grillipöydän kehittänyt yrittäjä Teemu Saarinen on intohimoinen ruoanlaittaja.

Nimi, ikä, kotipaikka, ammatti

– Teemu Saarinen, 44, auralainen yrittäjä, asuinpaikka Paattinen.

Mikä sai sinut viimeksi ilahtumaan?

– Juhannusviikolla vietimme pitkän viikonlopun Turun saaristossa ystävien kanssa veneillen.

Mitä harrastat ja mikä siinä viehättää?

– Liikunnallisten lajien lisäksi olen intohimoinen kotikokki. Rentoudun tekemällä ruokaa ja nautin hyvän ruoan tekemisestä. Parhaimmillaan ruoka on yksi kieli, jolla pystyy osoittamaan tunteet lautasella, silloinkin kun sanat eivät riitä. Ruoassa minua eniten kiehtoo sosiaalisuus, jakaminen ja yhdessä tekeminen.

Jos saisit kolme toivomusta, mitä toivoisit? Aurinkoa ja lämpimiä kesäkelejä, kuten varmasti kaikki muutkin.

– Kenelle lähettäisit terveisiä ja minkälaisia? Kaikille hyvän ruoan ystäville ja grillauksesta kiinnostuneille

Mikä on parasta kotikunnassasi?

– Luonto ja rauhallisuus.

Kenelle tai mille taholle lahjoittaisit 500 euroa?

– Lasten ja nuorten urheilun tukemiseen

Mikä on lempielokuvasi / kappaleesi / urheiluseurasi / kirjasi (jokin näistä) – ja miksi?

– Ilkka Remeksen kirjat. Niissä kiehtoo Remeksen tapa kirjoittaa ja hyvin lähellä todellisuutta olevat juonenkuljetukset.

Edellinen viikon henkilö halusi kysyä sinulta: Onko talviturkki jo lähtenyt?

– Äärimmäisen hyvä kysymys ja osui hyvin minuun. Olen melkoinen ”vilukissa” ja inhoan kylmää vettä. Talviturkki lähti kuitenkin juhannuksena Lootholman aamusaunan avulla.

Mitä kysyisit seuraavalta viikon henkilöltä?

– Kummalla grillaat mieluummin, kaasulla vai hiilellä?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän