Yhteystiedot

Viikkolehti lennokkaanaAuranmaan Viikkolehti

Kehityksentie 3, 21800 Kyrö
vaihde (02) 588 8950

Konttori avoinna: ma–pe klo 9–15

Auranmaan Viikkolehteä kustantaa
Priimus-konserniin kuuluva Priimus Media Oy. Priimus-konserni on osa TS-yhtymää.

Viestit toimitukseen: toimitus(at)avl.fi
Ilmoitukset suoraan ilmoitusvalmistukseen: ilmoitukset(at)avl.fi
Henkilökohtainen sähköposti: etunimi.sukunimi(at)avl.fi


 

Asko Virtanen

Päätoimittaja
02 588 8970

Asko vastaa Auranmaan Viikkolehden sisällöstä ja siitä, että Viikkolehden toimitiloissa näkee eteensä: päätoimittajan monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu myös loisteputkien vaihtaminen valaisimiin. Askolle kannattaa kilauttaa, kun on jutunaihe mielessä tai kun tekee mieli antaa palautetta lehdestä ja sen sisällöstä.


 

Sirpa Virtanen

Tuottaja
02 588 8971

Sirpa vastaa lehden kokoamisesta, ulkoasusta, taitosta ja hommien nakittelusta toimittajille ja toimituksen avustajille. Sirpan saa yleensä nopeiten kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus(at)avl.fi, sillä se on Sirpan koneella aina päällimmäisenä. Sirpalle kannattaa kilautella juttuvinkkejä ja uutisvihjeitä.


 

Jorma KaartoJorma Kaarto

Toimittaja
02 588 8972

Jorman työnkuva vaihtelee melkein yhtä paljon kuin talon vanhemmalla naistoimittajalla, mutta erityisen kiinnostuksen kohteena ovat vanhoihin menopeleihin liittyvät tarinat.


 

Päivi Perkiö

Toimittaja
02 588 8973

Se vanhempi naistoimittaja. Vaihteleva työnkuva onneksi pitää lapsell- siis nuorekkaana. Kirjoitan ja kuvaan kaikesta maan ja taivaan väliltä (ne mukaanlukien). Kunnallispolitiikka, sosiaalikysymykset ja henkilökuvat tuntuvat silti läheisimmiltä.


 

Sari Kaukoranta

Ilmoitusmyyjä
(yritysasiakkaat)
02 588 8961

Sarin tunnistaa paitsi hyväntuulisen hersyvästä naurusta myös siitä, että hyvä asiakaspalvelu on Sarille sydämen asia. Hänellä on kokemusta myös ilmoitusten ostamisesta, joten ota rohkeasti yhteyttä. Vapaa-aikanaan Sari liikkuu mielellään kotikonnuillaan Pöytyän kirkon maisemissa.


 

Anna-Mari Koskimies

Ilmoitusmyyjä
(yritysasiakkaat)
02 588 8962

Anna-Mari räätälöi ilmoitusasiakkaalle parhaat ratkaisut kulloiseenkin tarpeeseen. Kokemusta hän on ehtinyt hankkia monenlaisista tehtävistä, niin B to B -myynnistä kuin taloushallinnon tehtävistäkin. Anna-Mari iloinen ja ihmisläheinen persoona, joka tykkää vaihtaa kuulumisia asiakkaitten kanssa. Vapaa-ajalla hänet voi kohdata viilettämässä Tupurin metsien uumenissa koiran kanssa.


 

Päivi Alm-Huhti

Asiakaspalvelu
(Henkilöasiakkaat)
02 588 8952

Päivi on Viikkolehden konttorin monitoiminainen. Päivi hoitaa tilausasioita, ottaa vastaan henkilöasiakkaitten ilmoituksia onnitteluilmoituksista kiitosilmoituksiin ja vastaa Seuratoiminta-palstan pyörittämisestä. Paikallislehtityöstä Päivillä on ”vaatimaton” 40 vuoden kokemus.


 

Marika Timonen

Toimittaja (opintovapaalla)