Yhteystiedot

Viikkolehti lennokkaanaAuranmaan Viikkolehti

Kehityksentie 3, 21800 Kyrö
vaihde (02) 588 8950

Konttori avoinna: ma–pe klo 9–15

Auranmaan Viikkolehteä kustantaa
Priimus-konserniin kuuluva Priimus Media Oy. Priimus-konserni on osa TS-yhtymää.

Viestit toimitukseen: toimitus(at)avl.fi
Ilmoitukset suoraan ilmoitusvalmistukseen: ilmoitukset(at)avl.fi
Henkilökohtainen sähköposti: etunimi.sukunimi(at)avl.fi


 

Asko Virtanen

Päätoimittaja
02 588 8970

Asko vastaa Auranmaan Viikkolehden sisällöstä ja siitä, että Viikkolehden toimitiloissa näkee eteensä: päätoimittajan monipuoliseen toimenkuvaan kuuluu myös loisteputkien vaihtaminen valaisimiin. Askolle kannattaa kilauttaa, kun on jutunaihe mielessä tai kun tekee mieli antaa palautetta lehdestä ja sen sisällöstä.


 

Sirpa Virtanen

Toimitussihteeri
02 588 8971

Sirpa vastaa lehden kokoamisesta, ulkoasusta, taitosta ja hommien nakittelusta toimittajille ja toimituksen avustajille. Sirpan saa yleensä nopeiten kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimitus(at)avl.fi, sillä se on Sirpan koneella aina päällimmäisenä. Sirpalle kannattaa kilautella juttuvinkkejä ja uutisvihjeitä.


 

Jorma KaartoJorma Kaarto

Toimittaja
02 588 8972

Jorman työnkuva vaihtelee melkein yhtä paljon kuin talon vanhemmalla naistoimittajalla, mutta erityisen kiinnostuksen kohteena ovat vanhoihin menopeleihin liittyvät tarinat.


 

Päivi Perkiö

Toimittaja
(toimivapaalla 30.4. saakka)

Se vanhempi naistoimittaja. Vaihteleva työnkuva onneksi pitää lapsell- siis nuorekkaana. Kirjoitan ja kuvaan kaikesta maan ja taivaan väliltä (ne mukaanlukien). Kunnallispolitiikka, sosiaalikysymykset ja henkilökuvat tuntuvat silti läheisimmiltä.


 

Marika Timonen

Toimittaja
02 588 8974

Marika on Heidekenillä syntynyt mutta jo alakoululaisena auranmaalaistunut. Ylioppilaslakin pokkasikin Elisenvaaran lukiosta. Töissä innostuu erilaisista elämäntarinoista ja kotona tahdin määrää lasten harrastukset. Vastaa toimittajan töiden lisäksi Tervemenoa-palstan koostamisesta ja satunnaisesti tuuraa toimitussihteeriä.

 


 

Kari Rinne

Ilmoitusmyyjä
(yritysasiakkaat)
02 588 8960

Kari on ilmoitusmyynnin komistus. Kokemusta hän on ehtinyt hankkia niin työkalujen kuin autojenkin myynnistä, mutta parhaat asiat vain pysyvät ja paranevat: nimittäin tyytyväisen asiakkaan luoma hyvä fiilis. Kari kilauttaa mielellään, mutta saattaa myös piipahtaa vierailulle kolottavan kahvihampaan kanssa.


 

Sari Kaukoranta

Ilmoitusmyyjä
(yritysasiakkaat)
02 588 8961

Sari on ilmoitusmyynnin kauniimpi osapuoli. Sarin tunnistaa paitsi hyväntuulisen hersyvästä naurusta myös siitä, että hyvä asiakaspalvelu on Sarille sydämen asia. Hänellä on kokemusta myös ilmoitusten ostamisesta, joten ota rohkeasti yhteyttä. Vapaa-aikanaan Sari liikkuu mielellään kotikonnuillaan Pöytyän kirkon maisemissa.


 

Päivi Alm-Huhti

Asiakaspalvelu
(Henkilöasiakkaat)
02 588 8952

Päivi on Viikkolehden konttorin monitoiminainen. Päivi hoitaa tilausasioita, ottaa vastaan henkilöasiakkaitten ilmoituksia onnitteluilmoituksista kiitosilmoituksiin ja vastaa Seuratoiminta-palstan pyörittämisestä. Paikallislehtityöstä Päivillä on ”vaatimaton” 40 vuoden kokemus.

 

Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot