Öljyvahingot työllistivät pelastuslaitosta Koskella

0
Kosken VPK imeytti maanantaina 29.4. hydrauliikkaöljyä turpeeseen Kasperintiellä. Kuva: Simo Päivärinta.
Kosken VPK imeytti maanantaina 29.4. hydrauliikkaöljyä turpeeseen Kasperintiellä. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. VPK sai perjantaina (26.4.2024) tehtävän Kosken Isotalontielle, missä kadunlakaisuun käytettävä työkone oli päästänyt hydrauliikkaöljyt alleen. Maanantaina 29.4. sama työkone laski hydrauliikkaöljyt Kasperintien ja Koskentien risteyksen tuntumaan.

Silminnäkijän mukaan kuljettaja toimi molemmilla kerroilla fiksusti ja pysäytti työkoneen välittömästi vahingon tapahduttua, joten öljy jäi pienelle alueelle. Sekä perjantaina että maanantaina VPK imeytti öljyn turpeeseen.

Lauantaina 27.4. Kosken VPK kävi tarkistamassa Isokuovintien ja Koskentien risteyksessä havaitun pienen öljypäästön, joka ei aiheuttanut puhdistustoimenpiteitä.