Boksishop 2019 vaihtuva

Aivan liian hotti naurattaa kekseliäästi

Jim Field Smithin ohjaama elokuva Aivan liian hotti (She’s Out of My League) on romanttinen komedia, joka kertoo päähenkilöiden Kirk Kettnerin (Jay Baruchel) ja Molly McCleishin (Alice Eve) kohtaamisista, joissa Molly ihastuu Kirkiin, mutta Kirk ja hänen ystävänsä ei pidä Kirkiä tarpeeksi hyvänä Mollylle.
Elokuva etenee selkeästi, eikä asioihin jää epäselvyyksiä. Hauskuus tässä elokuvassa ei jää toiselle sijalle Kirkin koomisten kohtausten ansiosta, vaan päinvastoin: tämän elokuvan aikana on lupa nauraa.
Elokuva oli osaksi erittäin jännittävä, mutta ehkä hieman ennalta arvattava. Elokuva kuvastaa myös hyvin nykyaikaa, jossa ihmiset arvostelevat itseään ja toisiaan liikaa ja liian kriittisesti.
Itse pidin kovin koko elokuvasta alusta loppuun. Näyttelijät olivat loistavia, äänitehosteet toimivat hyvin itse elokuvan kanssa ja tarina oli erittäin kekseliäs. Katsoisin elokuvan uudestaan erittäin mielelläni. (E.P.)
****
Arvosteluasteikko:
***** unohtumaton
**** hieno
*** kannattaa katsoa
** kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
* ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot