Boksishop 2018 vaihtuva

Purjelentäjän tavoite on pilvissä

Pekka Hänninen lentää moottorilla varustetulla purjelentokoneella matkaa.

Pekka Hänninen lentää moottorilla varustetulla purjelentokoneella matkaa.

ORIPÄÄ. Sihahdustakaan ei kuulu. Taivaalla liitää sulavasti purjelentokone, joka nousee hiljalleen ylemmäs ja ylemmäs, kadoten lopuksi jonnekin pilvien lomaan.
Alkunousun jälkeen lentäjä ottaa suunnan pilvien alle. Purjelentäjän tavoite on kirjaimellisesti pilvissä.
–Lentäessä tähdätään pilvien tummimpaan kohtaan. Siellä pilvi on tiiviimmillään ja siten myös noste parhaimmillaan, Turun lentokerhon purjelentojaoston puheenjohtaja ja ahkera purjelentäjä Pekka Hänninen selvittää.
Ensi viikolla Oripään lentokentällä järjestetään perinteinen Purjelentopäivä, jonka aikana voi tutkailla lentokerhon koneita sekä päästä maksua vastaan esittelykurssilennolle purje- ja moottoripurjekoneella. Tapahtuman tarkoituksena on lisätä tietoisuutta purjelennosta sekä Turun lentokerhon toiminnasta.

Purjelentopäivä Oripään lentokentällä (Hirvikoskentie 300, Oripää) la 20.8. klo 11–18.

Lue lisää 12.8.2016 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot