Boksishop 2019 vaihtuva

Pelottava muumio yllättää positiivisesti

Elokuva: The Mummy
Lajityyppi: kauhu- ja toimintaelokuva
Ohjaus: Alex Kurtzman
Käsikirjoitus: David Koepp, Christopher McQuarrie ja Dylan Kussman.
Pääosassa: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Jake Johnson, Courtney B. Vance, Marwan Kenzari ja Russell Crowe.
Ensi-ilta Suomessa: 9. kesäkuuta.
Ikäraja: 12 vuotta.

Nick Morton ja hänen toverinsa Chris Vail löytävät sattumusten kautta Ahmanetin haudan. Myöhemmin selviää, että hauta oli myös Ahmanetin vankila. Ahmanetin sarkofagi nostetaan pois haudasta ja eversti Greenway valmistautuu viemään sen sotilaslentokoneella Englantiin. Matkalla kuitenkin lukin pureman kautta levitetyt Ahmanetin voimat alkavat riivata Vailia ja hänet pitää tappaa. Kone joutuu kuitenkin tekemään pakkolaskun ja kaikki sen kyydissä olleet kuolevat. Nick kuitenkin selviää ja hänelle selviää pian asioita, joita ei olisi koskaan uskonut tapahtuvan itsellensä.
Elokuva oli yllättävä. Odotin jotain täysin erilaista muumioelokuvasta, mikä oli oikeastaan positiivista. Elokuva oli myös paikoitellen samaan aikaan pelottava, toiminnallinen sekä hauska. Kuitenkin juonesta jäi aluksi tosi suuria aukkoja, jotka eivät välttämättä avaudu edes elokuvan tultaessa loppuun ja tietyt asiat ovat todella vaikeasti yhdisteltävissä. (E.P.)
* * *

 

Arvosteluasteikko:
* * * * *  unohtumaton
* * * *  hieno
* * *  kannattaa katsoa
* *  kannattaa katsoa, jos vaihtoehtona on täydellinen tylsistyminen
*  ei kannata katsoa, vaikka vaihtoehtona olisi täydellinen tylsistyminen.

 

 

 

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot