Boksishop 2018 vaihtuva

Tahallinen palo Auran nahkatehtaalla

AURA. Auran vanhan nahkatehtaan tiloihin oli sytytetty heinäpaaleista ja roskista tehty nuotio anivarhain sunnuntaina.

Palo havaittiin sunnuntaiyönä kolmen jälkeen. Paikalle hälytettiin useita palokuntien yksikköjä, mutta suurin osa niistä sai poistua saman tien, sillä nuotio sammutettiin nopeasti eikä palo ollut levinnyt laajemmalle.

Poliisi tutkii tapahtunutta vahingontekona. Mahdolliset havainnot Auran nahkatehtaan lähellä sunnuntaiyönä kolmen tienoilla havaituista epäilyttävistä liikkujista voi soittaa Loimaan poliisin vihjenumeroon 0295 444 933.

 

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot