Boksishop 2019 vaihtuva

Kyrön alikulku otettiin käyttöön Pöytyällä

Ossi Niinimäen ajama, kutsuvieraiden täyttämä linja-auto oli alikulun ensimmäinen virallinen käyttäjä.

PÖYTYÄ/Kyrö. Reippaasti toista tuhatta paikkakuntalaista ja kauempaakin tullutta todisti keskiviikkona aamupäivällä Kyrössä puolitoista vuotta rakenteilla olleen rautatien alikulun käyttöönottoa.

Tapahtumaa juhlittiin musiikin ja puheiden lisäksi myös lohikeitto- ja kahvitarjoilulla.

Sen jälkeen, kun hanketta aktiivisesti edistänyt kansanedustaja Olavi Ala-Nissilä oli katkaissut alikulun poikki vedetyn nauhan, bussilastillinen kutsuvieraita ajoi ensimmäisenä läpi uuden kulkuväylän.

Heidän jälkeensä puoli torillista väkeä lähti kävellen kokeilemaan, miltä alikulun käyttäminen tuntuu.
Juhlapäivänä kaikki hankkeeseen osallistuneet kehuivat toisiaan hyvästä yhteistyöstä. Konkreettisimmin yhteistyöhalua on osoittanut kunta, joka rahoitti Liikenneviraston runsaan kahdeksan miljoonan euron hankkeesta noin miljoonan.

Juhlapuheessaan Olavi Ala-Nissilä muistutti Turusta sisämaan ja rannikon suuntaan kulkevien ratayhteyksien sekä valtatie yhdeksän parantamisen tarpeesta. Kyrön alikulku on kehittämistyölle hyvä alku

Lue lisää 20.07.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
tilaajapalvelija 23.1.2019
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot