oi Voro vei säkkikaupalla panttitölkkejä – AVL
Boksishop 2018 vaihtuva

Voro vei säkkikaupalla panttitölkkejä

PÖYTYÄ/Yläne, ORIPÄÄ. Yläneen Valasrannan matkailuvaunualueella on kesäkuun aikana liikkunut tölkkisäkkivaras. Alueelta on useaan otteeseen kähvelletty pantillisia tölkkisäkkejä, joiden yhteisarvo on ainakin sata euroa.

Noin 40-vuotias mies anasti puolestaan alkoholijuomia Oripään K-marketista sunnuntai-iltana.Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot