Boksishop 2019 vaihtuva

Merilät yhtä aikaa vuorilla: isä ja tytär hoitivat Kilimanjaron, poika Mont Blancin

Kolmen hengen kiipeilyryhmällä oli uskomattoman iso tiimi mukanaan Kilimanjarolla. Kuva: Mika Merilän kotialbumi.

PÖYTYÄ/Yläne. Jotkut perheet lähtevät yhdessä aurinkolomalle, mutta yläneläiset Merilät päättivät kiivetä vuorille. Isä Mika Merilä ja tytär Mikaela Merilä patikoivat Afrikan korkeimmalle vuorelle Kilimanjarolle ja perheen aikuinen poika Markus kiipesi Alppien korkeimmalle huipulle Mount Blancille.

–Siinä taisi käydä niin vähän vahingossa. Tyttäreni Mikaela oli Tansaniassa kesätöissä hoitokodissa, jossa oli orpoja ja vankilasta tulleita nuoria ja lapsia. Oltiin päätetty, että sen jälkeen lähdetään yhdessä kiipeämään Kilimanjarolle Mikaelan ja hänen poikaystävänsä Janne Noppeen kanssa. Markus-poikani ei päässyt mukaan, sillä hän oli lähdössä Alpeille, Mika Merilä naurahtaa.

–Siinä kävi sitten niin, että oltiin lähes yhtä aikaa Afrikan ja Euroopan katolla vain parin päivän viiveellä, Markus Merilä kuvailee.

 

Lue lisää 07.09.2018 lehdestä

 Kesälehti 2018
Digilehti

Lue Auranmaan Viikkolehti

Auranmaan Viikkolehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero

Tilaa Auranmaan Viikkolehti digitaalisena versiona

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Arkistot